Toimitusehdot ja tietosuoja

Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan (www.designbykieto.fi) tuotteet suunnittelee ja myy Design by KIETO Oy (Y-tunnus: 3152765-7).

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusaikojen muutoksiin


Tilaaminen ja maksuvahvistus


Tuotteet tilataan Shopify -verkkokauppajärjestelmän kautta osoitteesta www.designbykieto.fi.

Tilauksesta tulee sähköpostilla vahvistus, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä arvonlisäveron. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilausta tehtäessä.

Tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ota ensisijaisesti yhteyttä verkkokaupan ylläpitäjään. Yhteystiedot löytyvät maksuvahvistuksesta.


Maksutavat


Tilatut tuotteet ja aiheutuvat postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme Shopify verkkokauppaa sekä Paytrailin tarjoamia maksuvaihtoehtoja.


Toimitustavat ja -aika


Tuotteiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisen jälkeen mikäli tilattua tuotetta löytyy valmiina. Tuote/tuotteet toimitetaan pakettilähetyksenä jolle löytyy seurantakoodi.


Vaihto- reklamaatio- ja palautusehdot


Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita.

Tilauksen palauttamisesta/reklamaatiosta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä mahdollisimman pian osoitteeseen info@designbykieto.fi.


Kerro viestissäsi vähintään seuraavat asiat:


- Tilausnumero

- Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä

- Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi

- Palautuksen/reklamaation syy


Palautusosoite:


Design by KIETO

Salminkatu 9

80200 Joensuu


Tuotteen vaihto- ja korvauskustannuksista ja käytännöistä sovitaan tuotteen tarkastuksen jälkeen henkilökohtaisesti palauttajan kanssa.


Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.


Voimassa 14.01.2021 alkaen


********


Rekisteri- ja tietosuojaseloste


Tämä on Design by KIETOn henkilötietolain 10§ ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.


Laadittu 14.01.2021


  1. Rekisterinpitäjä

Design by KIETO Oy

Salminkatu 9

80200 Joensuu


Y-tunnus: 3152765-7


  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tuomo Hiltunen

info@designbykieto.fi

+358 40 176 1617


  1. Rekisterin nimi

Design by KIETO Oy:n asiakasrekisteri


  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitu

Henkilötietoja kerätään Design by KIETOn verkkokaupan asiakkuuksien hallintaan sekä verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden toimitus ja maksujärjestelyjä sekä markkinointia varten


  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista tuotteista ja laskutustiedot.


  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta pääsääntöisesti verkkokaupan tilauslomakkeella.


  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.


  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.


Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna kirjallisesti rekisterinpitäjälle.


Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi").


Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.


Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


  1. Evästeiden käyttö

Sivustomme käyttää Shopifyn, Google Analyticsin sekä Facebookin toteuttamia evästeitä, joiden avulla voimme seurata mm. käyttäjäliikennettä ja sivustokaäyttäytymistä joiden avulla pystymme parannamme käyttökokemusta sekä palveluamme.


Voimassa 14.01.2021 alkaen



Tilaa uutiskirje!

Tilaa tästä uutiskirjeemme, jos haluat kuulla etukäteen mitä kaikkea kivaa uutta on luvassa, ja saada toisinaan myös pieniä, mukavia yllätyksiä ja etuja. Emme lähetä uutiskirjeitä kovinkaan usein, mutta kun lähetämme, toivomme että niistä on sinulle iloa.