Design by KIETO

Ensimmäisten auringonsäteiden lämmittäessä poskipäitä keväällä 2018, syntyi suomalainen pienyritys nimeltä Design by KIETO. Yrityksen perusti ihan tavallinen Hiltunen, joka tuumi että miksi säästää kaikki ihanimmat korut ja asusteet jotain erityistä hetkeä varten. Jokainen hetki on erityinen! Lempikorut saa yhdistää lempiyöpukuun ja reikäisiin villasukkiin, kun esim. kaivaudut sohvan uumeniin syömään karamellia. Lempikorut kannattaa pukea tuomaan itsevarmuutta, kun edessäsi on unettomia öitä ja polvien tutinaa aiheuttanut palaveri, esitelmä tai mikä tahansa jännittävä tilanne. Entäpä kahvi- tai vaikka kuoharitreffit ystävien kanssa? Juu, lempikorut mukaan silloinkin. Ne kun tykkää ulkoilla ja kuulla kaikki teidän salaiset juttunne! Ja samat lempikorut sujahtavat aivan yhtä iloisesti yllesi myös silloinkin, kun tulee se jokin erityinen hetki - tyytyväisenä, ettei niiden tarvinnut odottaa korulaatikossa vain tätä hetkeä varten, vaan ovat käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset.

Tänä päivänä Design by KIETO Oy työllistää jo kaksi ihan tavallista Hiltusta, Annikan ja Tuomon (kyllä, aviopari) sekä heidän ystävänsä Annun. Design by KIETOlla puuhaavia ihmisiä yhdistää ystävyys ja tahto tuoda iloa ja väriä jokaiseen päivääsi. Ja huono huumori. Haluamme olla herätys arjen harmaudesta ja muistutus, että sinä olet ainutlaatuinen. Panostamme laatuun, kestävyyteen, ystävyyteen ja iloiseen mieleen, jotta sinulla on mahdollisuus valita kauniita ja pitkäikäisiä tuotteita, joista voit olla varma, että ne on valmistettu hyvinvoivissa, rakastetuissa käsissä.


Annika

Design by KIETO -tyylistä ja kuvituksista vastaa se ihan tavallinen Hiltunen, eli Annika. Annika on ennättänyt kuvittaa urallaan valtavan määrän vaikka mitä talouspapereista postikortteihin ja kankaista designvaatteisiin. Annika voi olla liikkeiltään hidas, mutta ajatuksiltaan hän on valoa nopeampi. Yhdessä hetkessä hän piirtää erittäin keskittyneesti ja vastaa tuolloin korkeintaan yhdellä tavulla. Mutta kun räpäytät silmiäsi, hän visioikin jo aivan jotain muuta tai tanssii ilman musiikkia.


Annu

Annu on ihana, valtavan taitava käsistään, omaa erinomaisen visuaalisen silmän ja valokuvaa niin kauniisti, että ihan itkettää. Annu kokoaa valtaosan koruistamme, postittelee paketteja, aivoriiheilee/ spekuloi/ sumplii Annikan kanssa sekä laulaa korkealta ja kovaa. Annu rakastaa neulomista ja onkin ihan varma juttu, että jokaisen työpäivän jälkeen jostain nurkasta löytyy Annulta unohtunut villasukka, -paita tai -lapanen.


Tuomo

Tuomo on se toinen ihan tavallinen Hiltunen. Puujalkavitsejä elämäntyökseen päästelevä leppoisa herrasmies. Hän on useimmiten meistä se, jonka kanssa juttelet puhelimessa tai sähköpostitse. Hän on siis sellainen asiakasrajapinta niin kuin hienosti sanotaan. Tuomo myös kokoaa koruja, postittelee paketteja, hoitaa siinä sivussa toimitusjohtajan hommia ja keittää lounaspuuroa.


Ja tietysti sinä

Niin, mitäpä me olisimme ilman sinua. Sinä olet se, joka käyttää korujamme, kirjoittaa meille ihania viestejä, seuraa matkaamme ja elää mukanamme. Se, joka pitää huolen että tiedämme olevamme oikealla polulla. Ei Design by KIETOa olisi olemassa ilman meidän ikiomia asiakkaitamme.


Korujen valmistuksesta

Design by KIETO -korut ovat värikkäitä ja näyttäviä, sillä iloisen kutkuttava olotila saa näkyä kauas ja kestää pitkään. Kuten myös koruissamme käytetyt ekologiset, myrkyttömät värit, joilla on korkea UV-säteilyn kesto.

Iloinen, itsevarma olo myös tuntuu koko kehossa: mieltä ei paina, on kevyt kulkea. Siksi korumme valmistetaan suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista, joka on materiaalina miellyttävän kevyt ja ekologinen, ja sen luonnostaan eläväinen pinta tekee jokaisesta korusta uniikin - sellaisiahan me ihmisetkin olemme, ollaan ylpeitä siitä.

Metallina käytämme koruissamme ruostumatonta terästä (304/ 316), joka on hyvin siedetty materiaali, mutta voi aiheuttaa allergisen reaktion herkimmille. Jos olet tuoksuille herkkä, varauduthan siihen että koru saattaa aluksi tuoksahtaa hieman savuiselta. Tuoksahdus syntyy, kun korun puuosa laserleikataan muotoonsa, mutta se haihtuu pikkuhiljaa kokonaan pois. Erityisen allergisia ajatellen kerrottakoon myös, että tuotantoamme valvoo kaksi yrmeäilmeistä, mutta hyvin hellämielistä kissaherraa.

Me teemme aivan kaikkemme, että käsistämme lähtee maailmalle laadukasta, kestävää, turvallista suomalaista käsityötä. Koneita me emme kuitenkaan ole, eli joskus voi käydä niin, että koru ei kestä kuten sen pitäisi. Ethän silloin epäröi ottaa yhteyttä meihin. Ja kun koru sitten aikanaan tulee tiensä päähän, muista pyyntömme: kierrätä osat asianmukaisesti.


Olisi mukava kuulla ajatuksistasi

Ja siksipä tässä onkin tällainen digitaalinen kirjekyyhky aina valmiina toimittamaan viestisi meille. Ihan mitä vaan ajatuksia sinulla herääkään. Kysymyksiä, jotka sinua kiinnostaa. Huomioita, joista haluat meitä muistuttaa. Ideoita, toiveita, palautetta - meitä kiinnostaa kaikki!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa tästä uutiskirjeemme, jos haluat kuulla etukäteen mitä kaikkea kivaa uutta on luvassa, ja saada toisinaan myös pieniä, mukavia yllätyksiä ja etuja. Emme lähetä uutiskirjeitä kovinkaan usein, mutta kun lähetämme, toivomme että niistä on sinulle iloa.