Design by KIETO & Suomen World Vision

SADONKORJUU-ennakkomyyntikampanja 20.9.-3.10.2021

Design by KIETO lahjoittaa jokaisesta 20.9.-3.10.2021 välisenä aikana myydystä SADONKORJUU-korusta 10€/ kpl ja heijastimesta 5€/ kpl puutarhan perustamiseen Kenian maaseudun Ngoswetin koululle.

SADONKORJUU-tuotteilla kerätyillä varoilla Ngoswetin koulu saa siemeniä, taimia ja tarvikkeita oman kasvimaan rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Kasvimaan avulla Ngoswetin koulun lapset saavat monipuolisempaa ravintoa sekä koulutusta kasvien viljelyyn ja säilytykseen. Koulun henkilökunta saa myös koulutusta lasten monipuoliseen ruokavalioon ja aliravitsemuksen hoitoon. 

Ennakkomyynnin jälkeen nämä tuotteet jäävät mallistoomme, ja jokaisesta myydystä SADONKORJUU-tuotteesta lahjoitetaan tuolloinkin 1€/ kpl samaan, tärkeään tarkoitukseen.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Järjestö suojelee lapsia ja parantaa heidän elinolojaan kolmessa maanosassa: Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomen World Visionin virallisia kumppaneita ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen ry ja Euroopan komissio.

Työn tuloksista voit lukea täällä: https://www.worldvision.fi/me-ja-tyomme/tyomme-tulokset


Suomen World Vision rahankeräyslupa: RA/2017/776

Tilaa uutiskirje!

Tilaa tästä uutiskirjeemme, jos haluat kuulla etukäteen mitä kaikkea kivaa uutta on luvassa, ja saada toisinaan myös pieniä, mukavia yllätyksiä ja etuja. Emme lähetä uutiskirjeitä kovinkaan usein, mutta kun lähetämme, toivomme että niistä on sinulle iloa.